Регистрация

Рулца от бекон и пилешки дробчета



Рулца от бекон и пилешки дробчета
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1505

Печени пилешки дробчета в беконена обвивка, поднесени със салата от краставици, пресен босилек и сметана.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.04.2017

Вкусното мезе от печени пилешки дробчета, увити в ленти пушен бекон и овкусени с чесън и горчица се зарича да почака, за да се появи на трапезата до него и една лесна и бърза салата, която можете да направите докато дробчетата се пекат. 

Краставицата се нарязва на полумесеци и се смесва с наситнени листа пресен босилек. Ароматът е неустоим. Следва да се приготви и дресинг от чесън, лайм, заквасена сметана и зехтин. Малко сол, после заливаме зеленищата с млечния сос и прибираме в хладилника, защото това предястие е вкусно в охладен вариант.

Следват дробчетата - те се почистват и се намазват с намачкан чесън в горчица и подправки. После всяко дробче поляга в лента бекон и се навива на рулце. Добре е да застопорите с термоустойчива клечка или шиш, за да не се развият рулцата при печене. А накрая само извадете пиячката, за да не пресъхнат гостите от удоволствие по тази храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:30 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта