Печени свински гърди с кожа и кисело зеле за Ивановден
| Порции
| Видяна: 5283
Българска сладка баница стил чийзкейк и боб с луканка по нашенски.
Бон апети
Сезон 5
Излъчен на 07.01.2015
Днес ще готвим ястия за Ивановден:
- Печено свинско с гарнитура от кисело зеле с праз лук и карамелизирани ябълки.
- Бобена салата с месо или едрозърнест боб с лук и луканка.
- Домашна баница с точени кори и плънка от извара и сушени плодове.
Най-важните съставки
боб, брашно, бренди, захар, зелева чорба, зелена ябълка, зехтин, извара, кафява захар, ким, кисело зеле, лук, луканка, магданоз, маслен боб, масло, олио, оцет, праз лук, розмарин, свинска мас, свински пържоли, свински ребра, Свинско, семена синап, синап, синапено семе, сол, сол и пипер, стафиди, сушени смокини, черен пипер, чесън, ябълки
Време за приготвяне:
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ