Регистрация

Печена треска с кокос

Печена треска с кокос
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 5358

Печена кокосова треска.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 филета от риба треска
  • 250 мл кокосово мляко
  • 1 ч.л. естрагон
  • 1 ч.л. смлян кориандър
  • 4 гъби
  • 6 бр. броколи, разрязани наполовина
  • 1 морков, нарязан на филийки
  • 1 с.л. зехтин
  • 2 резенчета лимон

Начин на приготвяне:

1. Загрейте предварително фурната на 200 градуса

2. Изсипете кокосовото мляко в огнеупорен съд заедно с треската. Поръсете с билките.

3. Сложете зеленчуците върху фолио и полейте със струйка зехтин. Завийте плътно фолиото, като оставите вътре малко празно място, където да циркулира парата.

4. Сложете рибата и завитите във фолио зеленчуци във фурната и печете за около половин час. Когато е готова, рибата трябва да е твърда и лесно да се къса. Сервирайте с лимонови резенчета.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта