Печена сьомга с черен ориз и тиква
Средно | Порции 4-8
| Видяна: 3459
Тиква с ядки и кюфтенца от моркови.
Епизод 79 - Сезон 3
Дължина: 22:14
Излъчено на: 2012-11-26 11:30
Днес в кухнята се забавляваме докато приготвяме:
- Морковени кюфтета с картофи и сос.
- Люта сьомга с портокалови кори и лук.
- Гарнитура от черен ориз с дресинг от портокали и кориандър.
- Хапки от тиква с карамфил и ядки.
Най-важните съставки
бяло вино, бяло сирене чедар, вода, дафинов лист, зехтин, зехтин Extra Virgin, карамфил, картофи, кафява захар, кокосови стърготини, кориандър, лайм, лук, люта чушка, манго, моркови, орехи, ориз, оцет, портокал, портокалов сок, портокалови кори, рибен сос, сол, сол и пипер, сьомга, тиква, филе от сьомга, фъстъци, чедър, червен лук, червена люта чушка, черен пипер, чесън, шамфъстък
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ