Регистрация

Пататник с пилешко и гъби



Пататник с пилешко и гъби
Лесно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 4115

Различен пататник с месо и печурки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.11.2015

 

Солена торта с месо и картофи - така можем да наречем тази разновидност на пататника, направена с картофена основа, върху която подреждаме богат микс от пилешко месце, смесено с лук и гъби. Традиционното родопско ястие придобива модерната визия на солен пай, а комбинацията от продукти го прави едно засищащо основно, което не се нуждае от гарнитура и може да нахрани доста гладни стомаси.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта