Регистрация

Панирано свинско с плънка от крем сирене



Панирано свинско с плънка от крем сирене
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1898

Пържени пълнени свински пържоли с крем сирене, кашкавал и билки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Апетитно пържено свинско, пълнено с нежна смес от сирена, подравки и печен бекон, цвърчи в кухнята на Tasty. Рецептата е модерен начин за готвене на свински пържоли, при който в месото се вкарва солен крем с различна текстура, а после всичко се обвива от хрупкава коричка, за да бъде изключително вкусно и изящно. Още един плюс на тази храна е, че можете да си я сготвите за половин час.

Свинскоте пържоли се обтриват със сол и пипер. В купа се смесват крем сиренето със сол и пипер, рендосано сирене проволоне (което можете да замените с кашкавал, гауда, ементал, моцарела или друго жълто сирене по избор), наситнен пресен лук или пресен чесън (може да сложите и двете). За да е наистина табиетлийско, в плънката можете да добавите нарязан на кубчета печен бекон. Можете да го запечете на сух тиган или върху домакинска хартия във фурната.

Пържолите се цепват на джобчета. Как точно се прави - гледайте във видеото. А джобчетата се пълнят с овкусеното крем сирене. Останалите стъпки са традиционно паниране. Първо овалвате месцата в брашно, след това в разбито яйце, на финала в галета и после готвите в сгорещена растителна мазнина в тиган. По около 2 минути на страна ще са напълно достатъчни.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта