Регистрация

Пай с пилешко, спанак и сирене



Пай с пилешко, спанак и сирене
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3536

Солен пай с месо, рикота и листни зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Направата на солен пай възпира много домакини, защото се налага да месят тесто за блата и коричката. Тук обаче се изхитряваме и използваме готово тесто. Така ни остава време да обърнем внимание на същинската перла в короната на пая - а именно плънката. Нея приготвяме от пилешки гърди, овкусени с лимонова кора и разбити в сирене рикота и задушен спанак с яйца. Получава се изискана нежност, която човек да си хапне с удоволствие.

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. СОС
  2. яб
  3. 3
  4. ДОМАТИ
  5. 6
  6. о
  7. пик
  8. луна
  9. овче
  10. 4

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта