Регистрация

Пай с пилешко, спанак и сирене



Пай с пилешко, спанак и сирене
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 3463

Солен пай с месо, рикота и листни зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Направата на солен пай възпира много домакини, защото се налага да месят тесто за блата и коричката. Тук обаче се изхитряваме и използваме готово тесто. Така ни остава време да обърнем внимание на същинската перла в короната на пая - а именно плънката. Нея приготвяме от пилешки гърди, овкусени с лимонова кора и разбити в сирене рикота и задушен спанак с яйца. Получава се изискана нежност, която човек да си хапне с удоволствие.

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Сладкиш
  2. %br%
  3. фолио
  4. част
  5. месо
  6. A>
  7. П
  8. зеле
  9. 160
  10. 600

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта