Регистрация

Отворени спаначени банички с лук



Отворени спаначени банички с лук
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2450

Лодки със зеленчуци, яйце и сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 24.03.2016

Стабилна семейна закуска по български можете да направите за любимите хора, като следвате тази рецепта за лодки. Отворените баници тук се правят с пълнозърнесто брашно, за да са по-здравословни, но нищо не пречи да ги замесите с бяло брашно и олио, както са ги правили нашите баби в миналото. Плънката за вкусната тестена закуска се приготвя със смес от попарен спанак, пресен лук, бяло саламурено и крема сирене, ароматизирани с чесън. И за да заприличат вкусните банички на гювече, преди да влязат във фурната, върху всяка от тях се чуква по яйчице. Толкова са вкусни и изглеждат страхотно.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта