Регистрация

Омесване и завиване на галет с лапад



Омесване и завиване на галет с лапад
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3948

Солен руски пай със зелена сърцевина от лапад (щавляк).

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако искате да си направите по-специална питка, която да наподобява американските солени пайове, то вижте едно руско предложение за свежата комбинация между зеленчуци и тесто. Хлябът е непретенциозен, затова можете да вложите частица фантазия и да добавите още продукти по ваш избор в пълнежа. Тънкият момент при приготвянето му е затварянето, което подробно е показано в клипа. Възможно е прещипването на тестото да не се получи от първия път, но какво пречи и да опитате отново?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта