Марокански хрупкави банички с кайма и арабски подправки
Трудно | Порции 2-6
| Видяна: 4026
Пържена пълнена скумрия и доматено резене.
Епизод 111 - Сезон 2
Дължина: 23:06
Излъчено на: 2012-02-21 11:30
Днес ще готвим:
- Банички с бутертесто и плънка от месо и зеленчуци по мароканска рецепта.
- Топла зимна супа с праз лук, поднесена с хрупкава брускета с ементал.
- Пълнена скумрия с ядки и стафиди, запържена на иган.
- Резене с чесън и доматен сос - средиземноморска рецепта с аромат на анасон.
Най-важните съставки
багета, бренди, бутер тесто, галета, джинджифил, доматен сок, жълтък, зехтин, индийско орехче, кайма, канела, кедрови ядки, кориандър, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, масло, орехи, праз лук, резене, сирене, сирене ементал, скумрия, сметана, сол, сол и пипер, стафиди, телешка кайма, телешки бульон, франзела, червен пипер, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ