Регистрация

Маринована херинга по датски

Маринована херинга по датски
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 6353

Филе от херинга с лук и оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 филета прясна херинга, почистена от костите и нарязана на ивици
  • 1 с.л. сол
  • 1 ч.л. смлян пипер
  • ⅛ ч.л. бахар
  • 3 малки глави лук, фино нарязан
  • 70 г бяла захар
  • 3 дафинови листа
  • 2 с.л. вода
  • 250 мл винен оцет

Начин на приготвяне:

1. Поръсете филетата със сол, пипер, бахар и нарязан лук.

2. Навийте на руло и забодете с клечка за зъби.

3. Сложете рулцата в касерола и прибавете останалите необходими продукти. Варете на котлона за 3 мин.

4. Оставете да се охладят в маринатата.

5. Поднесете студено.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта