Регистрация

Лесна паста с бекон, чедар и аспержи

Лесна паста с бекон, чедар и аспержи
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2230

Паста с месо и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 3 резена бекон
  • 3 пълни шепи паста
  • 12 парчета аспержи
  • 300 г зряло сирене чедар

Начин на приготвяне:

1. Сварете пастата според указанието на опаковката.

2. В незалепващ тиган запържете леко бекона на слаб до умерен огън за 2-3 мин. и прибавете измитите аспержи.

3. Отцедете пастата и я измийте със студена течаща вода, след като се е сварила. Когато краищата на бекона започнат леко да покафеняват, а аспержите са омекнали, ги извадете от тигана и ги сложете в купа. Нарежете ги бързо.

4. Докато режете основните продукти, сложете сиренето, нарязано на хапки, в тигана от бекона. Сложете и пастата и разбъркайте.

5. Върнете основните продукти при пастата и разбъркайте за кратко.

6. Свалете от огъня и след като вкусовете се смесят хубаво, поднесете.

 

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта