Лава кейк с дулсе де лече
Много сладък десерт с карамелена сърцевина.
Бон Апети
Излъчен на 25.09.2015
Дулсе де лече или сладко от мляко е продукт, нов за българския вкус, но който и да го е опитал, признава, че карамеленото кондензирано мляко е наистина пленяващо. Днес то е основа на бързи за приготвяне и много лесни яйчени кексчета. Наричаме ги лава кейк, защото имат течна сърцевина, а хубавото е, че се приготвят само с няколко продукта. За финал имаме доста сладък десерт, подобен на суфле, от който се разтича течен карамелен вулкан. По желание можете да поднесете с топка сладолед, напомнят водещите. Вижте как можете да си го направите само за двадесетина минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ