Регистрация

Лава кейк с дулсе де лече



Лава кейк с дулсе де лече
Лесно   |   Порции 6   |   Видяна: 3695

Много сладък десерт с карамелена сърцевина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.09.2015

 

Дулсе де лече или сладко от мляко е продукт, нов за българския вкус, но който и да го е опитал, признава, че карамеленото кондензирано мляко е наистина пленяващо. Днес то е основа на бързи за приготвяне и много лесни яйчени кексчета. Наричаме ги лава кейк, защото имат течна сърцевина, а хубавото е, че се приготвят само с няколко продукта. За финал имаме доста сладък десерт, подобен на суфле, от който се разтича течен карамелен вулкан. По желание можете да поднесете с топка сладолед, напомнят водещите. Вижте как можете да си го направите само за двадесетина минути.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта