Крехки телешки ребра във винен сос
     Лесно   |   Порции 4
  |   Видяна: 4615
    
Бавно телешко с мерло и зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 03.02.2016
Телешките ребърца също като пилешките бутчета имат онзи невероятен талант да се получават вкусно, както и да ги готвите. Затова и тази рецепта е за вкусни телешки ребра, които къкрят в хубаво червено вино на бавен огън и приемат деликатния аромат на лук, чесънче, целина и морков, за да могат да зарадват небцето с крехкост и пълнота на вкуса.
Най-важните съставки
вино, вино за готвене, лук, моркови, олио, сол, сол и пипер, телешки бульон, телешки ребра, телешко, целина, червено вино, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 5:30 часа
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ