Регистрация

Крем супа от тиквички с леща



Крем супа от тиквички с леща
Лесно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 100

Супа от тиквички с кокосово мляко, джоджен и белуга.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 08.06.2018

Диетична супа без животински продукти готвят Лора и Стоян, за да предложат вкусно и нискокалорично основно за пролетта и лятото. Освен това веганското прихапване е полезно и лесно за направа, пък и съдържа доза елегантност в себе си заради бадемите и изисканото гариране с хрупкава черна леща.

Лещата се сварява и се отцежда от водата. Щом се охлади, се овкусява със сол, горчица и лимонов сок и остава да чака реда си на финала. Тиквичките и чесъна се нарязват и се запържват в зехтин заедно с бадемите. След това се овкусяват с джоджен, сол и пипер, заливат се с вода и се оставят да се сварят. После се пасират и се налива кокосово мляко. Супата се поднася гарнирана с черната леща.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта