Регистрация

Киш с лук, гъби и бекон



Киш с лук, гъби и бекон
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 3964

Френска мусака с печурки, лук и заливка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Френско ястие, кръстоска между познаните ни типично български мусака и баница с гъби и праз. Ето още една разновидност на оригинален киш.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта