Регистрация

Ка Тангун - бобено фиде със скариди

Ка Тангун - бобено фиде със скариди
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 4378

Бобено фиде със скариди и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 опаковки бобено фиде
  • 220 г скариди (белени)
  • 1 морков на тънки парченца
  • 2 яйца
  • 2 супени лъжици къри
  • сол и пипер
  • чесън
  • масло или олио
  • вода
  • кориандър
  • пресен лук

Начин на приготвяне:

1. Накиснете бобеното фиде във вода

2. Загрейте тиган с масло, добавете чесън и скаридите, разбъркайте добре, а после сложете и яйцата.

3. Добавете морковите, водата и фидето.

4. Оставете да се вари докато фидето омекне.

5. Сложете сол, пипер и къри на прах.

6. Накрая поръсете с кориандър и пресен лук.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта