Регистрация

Как да запазим свжестта на листните зеленчуци



Как да запазим свжестта на листните зеленчуци
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2839

Ако не разполагате с керамичен нож, по-добре накъсайте листата с ръце.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

        Ако режете листните зеленчуци с метален нож, ще убиете голяма част от витамините им, затова по-добре използвайте керамичен, съветва Лео. Ако пък не ви пречи да си хапвате маруля, спанак, рукола и др. на по-големи парчета, просто ги накъсайте с ръка, защото това е най-добрия начин да получите полезните вещества от тях.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Л
  2. го
  3. 50
  4. печен
  5. зеле
  6. нар
  7. Ути
  8. 3
  9. s
  10. зеленчуци

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта