Италиански коледен кекс с шоколад, плодове и ядки
Трудно | Порции 6-8
| Видяна: 3990
Коледен солен пай от Торонто и мармалад от дюли.
Епизод 60 - Сезон 2
Дължина: 24:09
Излъчено на: 2011-12-13 11:30
Днес ще готвим:
- Домашно приготвен мармалад от дюли с аромат на ванилия и лимони.
- Панфорте - коледен италиански десерт с изобилие от ядки, плодове, какао и шоколад.
- Пай с месо от Торонто - тортиер с маслено тесто, телешко, свинско, лук, гъби и букет от ароматни подправки.
Най-важните съставки
бадеми, бадемово мляко, брашно, ванилия, вода, говеждо месо, гъби, джинджифил, дюли, захар, какао, канела, карамфил, кафява захар, лешници, лимон, лимонова кора, мед, натурален шоколад, пудра захар, Свинско, сливи, смлян карамфил, смокини, сушени смокини, телешко, телешко филе, хлебни трохи, целина, черен шоколад, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ