Регистрация

Домашни солети от лимец



Домашни солети от лимец
Лесно   |   Порции 60-70 броя   |   Видяна: 6622

Хрупкави печени тестени пръчици с морска сол

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.02.2016

Едни различни домашни солети или стиклети с малко по-полезни съставки. Вместо традиционното бяло брашно и олио или палмова мазнина, за приготвянето им използваме брашно от лимец и студено пресован зехтин. Бялата сол заменяме с морска и слагаме добавка от мая, която да направи хрусините малко по-пухкави предвид спецификата на лимецовото брашно. На финала имаме дълги хрупкави солетки с апетитна коричка. Можете да ги поднесете със сос за потапяне и да сте убедени, че са страхотно бирено мезе.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта