Домашни крекери с топинг от извара и зеленчуци
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 5654
Клафути с череши, ликьор и марципан.
Епизод 199 - Сезон 2
Дължина: 21:19
Излъчено на: 2012-06-26 11:30
Днес ще готвим:
- Печени свински вратни пържоли във фолио със зеленчуци и подправки.
- Тънки домашни хрупкави крекери с масло и аромат на ким.
- Мезенце с извара, сирене и сметана, овъргаляни в малки кубченца шарени зеленчуци.
- Черешово клафуто с пудра захар и марципан.
Най-важните съставки
бадеми, брашно, ванилия, вода, грис, див лук, заквасена сметана, захар, зехтин, извара, каперси, картофи, квасена сметана, ким, краставица, ликьор, ликьор Амарето, магданоз, масло, мляко, моркови, пресен лук, пшеничен зародиш, репички, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сирене, сламурено сирене, сметана, сол, сол и пипер, тиквички, целина, червени чушки, черен пипер, череши, чери домати, чесън, шоколад, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ