Регистрация

Домашен лучник с джоджен



Домашен лучник с джоджен
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2209

Баница с пресен лук и зеленища.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 06.05.2016

Пролетна домашна баница със сирене и много зеленини се меси в кухнята на Лора и Стоян. Въпреки че в тази рецепта няма яйце, то въобще не липсва заради голямото количество свежи аромати и масло, което добавяме. За да е в тон с пролетта, се спираме на пресен лук, от който е добре да се сложи голямо количество. Свежи листенца магданоз, копър и джоджен също допринасят за добрия вкус. Плънката се увива в намасленото разточено на тънка кора тесто, преплаща се и се пече на умерена фурна до готовност. По желание може да поръсите горната кора със сусам.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. A
  2. Ж
  3. Вино
  4. с
  5. Чес
  6. Ути
  7. видео
  8. печени
  9. лимон
  10. A>

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта