Диетична японска кухня с морски дарове
Трудно | Порции 6
| Видяна: 3388
Видове суши с риба тон, сьомга, рулца от раци и червен хайвер.
Епизод 117 - Сезон 2
Дължина: 23:27
Излъчено на: 2012-02-29 11:30
Днес ще готвим суши:
- Футу маки с риба тон.
- Футу маки със сьомга и авокадо.
- Суши с краставица и рулца от раци.
- Оризови суши топки.
- Рибни филета с червен хайвер.
Най-важните съставки
авокадо, бяло сусамено семе, водорасли нори, джинджифил, захар, краставица, нори, ориз, ориз за суши, оризов оцет, печен сусам, пресен лук, раци, риба тон, рулца от раци, самбал, соев сос, сусамово олио, сьомга, уасаби, филе от сьомга, хайвер, шрирача
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 2.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ