Регистрация

Брускети с патладжани и домати



Брускети с патладжани и домати
Лесно   |   Порции 8 филийки   |   Видяна: 2643

Сандвичи с кашкавал, патладжани и доматен сос Маринара.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.10.2016

Тези хрускави препечени филийки много наподобяват брускети, но са една идея по-големи, защото франзелата за тях се реже на 4 по дължина и после парчетата се разполовяват. Патладжаните се запичат до златисто, а хлебчетата се мажат със смес от каперси, босилек и зехтин. След това върху тях полягва сос Маринара, който можете да замените и с друг доматен сос по избор. Идва реда на патладжаните, а накрая и на рендосания кашкавал, който образува апетитна кричка върху големите домашни брускети. Вижте как да си ги направите:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. food
  2. 5
  3. ОРДЬОВЪР
  4. яйц
  5. тур
  6. 50
  7. с
  8. лют
  9. ус
  10. Мляко

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта