Регистрация

Боб с луканка в гювеч



Боб с луканка в гювеч
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2816

Боб в гърне с месо и подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 07.01.2016

Боб в пръслен гювеч - традиционно зимно българско ястие, което през изминалия век е къкрило в почти всяка къща след падането на снега. В тази рецепта боб с месо се комбинират по един модерен начин, като подбраната мръвка е суджук или луканка (защото разликата между тях е само във формата), но вие можете да използвате и наденица по избор и дори кренвирши. Зелената чушка тук е абстрактната нотка, която любителите на класическия бобен вкус и вид могат да заменят със сурова или печена червена, както се прави в различни краища на България. Рецептата е страхотна идея за зимна гозба, която позволява импровизация според вкуса, навиците и предпочитанията.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта