Регистрация

Бобени кюфтета с праз лук



Бобени кюфтета с праз лук
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2448

Зеленчукови кюфтета без животински продукти.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 12.10.2016

Тези пържени кюфтенца с боб и праз лук са страхотен избор по време на пости, уникално вкусна гарнитура или пък питателно основно за вегани. Сварен боб с моркови и задушен праз лук се намачкват на пюре и се овкусяват с микс от азиатски подправки, за да замиришат на скаричка, пък макар и безмесна. След това се панират в брашно, яйце и галета и се пържат на маслена баня. Така от тигана изскачат едни хрускави бобени хапки с пикантна нотка, които нямат търпение да бъдат хапнати докато са още топли.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта