Бибимбап със свинско, зеленчуци и мисо
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 3887
Млечна супа топчета, палачинки с домашен шоколад и оригинална рецепта за мисо паста.
Епизод: 8
Сезон: 5
Излъчен на: 17.09.2014
Днес ще разкриваме тайните на азиатската традиционна кухня:
- Бърза люта мисо паста с чили, мисо, чесън и соев сос, която се използва за подправки към азиатски солени ястия.
- Бибимбап или иначе казано ориз с месо, тиквички, соеви кълнове, моркови и яйце - едно подлютено корейско изкушение от цветове и вкусове.
- Бяла супа топчета с картофи и застройка от кисело мляко и жълтък.
- Тораяки - японски слепени палачинки с медено тесто и домашен какаов крем с яйца и мляко.
Най-важните съставки
бакпулвер, белтъци, брашно, бяло вино, ванилия, ванилова есенция , вода, жълтък, захар, зехтин, кайма, какао, какао на прах, картофи, кисело мляко, лук, магданоз, мед, мисо, мляко, моркови, олио, ориз, риган, светъл соев сос, Свинско, свинско филе, соев сос, соеви кълнове, сол, сол и пипер, спанак, сусамово олио, тиквички, черен пипер, чесън, чили, чили на прах, широ мисо, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ