Регистрация

Андалуска супа с наденица и лук



Андалуска супа с наденица и лук
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2038

Зеленчукова испанска супа с нахут и месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.01.2016

Отиваме в испанската област Андалусия, където ни гощават с една местна супа, леко нестандартна за българския вкус. Ето и рецептата за нея, представена от Лора и Стоян: В зеленчуковия бульон се добавят лук, целина, червена чушка и домати от консерва, традицията се разнообразява с резени чоризо (можете да използвате и друг вид наденица по избор) и накрая се създава екстравагантност с добавката на нахут. Овкусяваме с чесън, традиционен за кухнята от региона и след това изчакваме чорбата да се свари хубаво.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта