Регистрация

Чоризо със спанак и ньоки

Чоризо със спанак и ньоки
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3225

Испанска наденица чоризо със зеленчуци и паста.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 наденички чоризо (можете да ги замените с други ароматни или пушени наденички по желание)
  • пресен или замразен нарязан спанак
  • половин малка глава лук (по желание)
  • 1 скилидка чесън, нарязана (по желание)
  • чист зехтин
  • пакет пресни картофени ньоки; или ги пригответе сами. Можете да ги замените с фетучини
  • сол и пипер на вкус
  • настъргано сирене пармезан (по желание)

Начин на приготвяне:

1. Нарежете чоризото на парчета и печете, докато покафенее добре.

2. Отстранете от тигана и оставете настрани.

3. В същия тиган, сложете малко зехтин и задушете лука и чесъна, докато станат прозрачни, после добавете спанака.

4. Едновременно с това пригответе ньоките/пастата според указанията на пакета. Отцедете и добавете към спаначения микс.

5. Върнете чоризото в тигана.

6. Разбъркайте всичко, като подправите със сол и пипер на вкус.

7. Украсете с настъргано сирене.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта