Регистрация

Английски сос за печено телешко



Английски сос за печено телешко
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2758

Сос А 1 за печено месо - сос с плодове, домати, лук и пикантна нотка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.01.2017

Печеното на барбекю или наребрен тиган месо определено има нужда от сос, с помощта на който да разкрие цялата си апетитност. В хранителната верига продават готов барбекю сос, който е добро решение, ако ще готвите сред природа. Ако обаче сте у дома си, можете да вдигнете летвата, като направите домашен сос за печено месо, особено подходящ за телешките мръвки. В състава му влизат накиснати в оцет стафиди, които се добавят към запържен лук, обогатен на аромати с чесън и аншоа. За нотката сладост добавяме портокалов мармалад, както и портокалов и лимонов сок. Соленият вкус идва от соевия сос, а пикантния - от сос шрирача. Остава да сложим и доматения концентрат, както и меласа. Ето една уникална симбиоза от всички познати основни вкусове - добре балансирана и придаваща особена апетитност на вълчите мезета.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 200
  2. 30
  3. 150
  4. 10
  5. ГАРНИТУРА
  6. 808
  7. ОСТАВА
  8. 94
  9. 160
  10. свинск

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта