Регистрация

Агнешки бут с масло и подправки



Агнешки бут с масло и подправки
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 4785

Ръчно шпиковано печено агнешко месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Рецепта за Гергьовден - печено агнешко бутче в йенска тенджера. Масло с много подправки проникват дълбоко в месото, което се шпикова, за да може да попие изцяло апетитните аромати. А за постигане на наистина неустоим вкус - месото къкри във вино.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
3
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. фурна
  2. 30
  3. %s
  4. бок
  5. 2
  6. Л
  7. чесън
  8. изиск
  9. СЃ
  10. A>

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта