Регистрация

Съновник – сол и пипер в съня

10 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 4400
Съновник – сол и пипер в съня

Ако сънувате, че осолявате, ще сеете неприятности другиму, ако пък сол се сипе по вашата глава – очакват ви дрязги и пререкания.

Сънят – тази недоразгадана проекция на човешките мисли, предусещания, дерзания и страхове, скрила в себе си взаимовръзката между предстоящето и изминалите дни е обект на тълкувание от различни науки, стремящи се да намерят най-правилния начин да използваме умствените си способности, за да се справим с това, което ни очаква в утрешния ден. Доказано е, че докато спим, в нашия мозък се активизират зони, които са пасивни в будно състояние. Благодарение на тях и символите, които ни изпращат в съня, ние можем да разтълкуваме и предвидим знаци, на които не сме обърнали внимание в ежедневието си. Разбира се – информацията от съня не ни се „сервира“ на готово; наша задача остава да прочетем това, което умът ни е написал като завет за бъдеще време.

Днес ние от kulinarno.bg ще се опитаме да ви помогнем да разберете значението на употребата на двете най-емблематични за солените ястия подправки – сол и пипер, ако те се появят в съня.

Магнетичната връзка между човека и солта е описана в много алтернативни медицини. Натриевият хлорид, с който овкусяваме повечето си манджи и салати, влияе на мозъка, кръвното налягане и сърдечно-съдовата система, регулира както водата в организма, така и на планетата. Съединението се използва за нагревки, разтривки и при нервни разтройства. Влияе се от приливите и отливите, от лунните и слънчевите цикли.

Ако сънувате сол, знайте, че ви очакват неприятности. Появи ли се тази подправка на работното място – ще бъдете финансово ощетени. Сипвате я на главата си – проблемите, които ще ви се стоварят ще са краткотрайни и ще имат логично решение – от вас се иска само да го потърсите. Осолявате ли ястие, което готвите – вие ще сте първоизточникът на препрекания с други хора. Ако давате на човек или животно сол или солница – благонамерените ви действия към някого няма да пожънат желания успех, даже напротив – рискувате да навредите. Солите ли собственото си ядене в съня – бъдете внимателни със здравето си, защото най-вероятно скоро ще изскочат проблеми, за които не сте подозирали или сами ще си ги навлечете с немарливост. Ако пълните солница или пиперница с подправка, то се готвите да прехвърлите вашите тежести и задължения на плещите на друг. Внимавайте да не го загубите като близък или доверен човек!

Пиперът в съня е символ на интензивна събитийност. Яви ли ви се, значи нещо ще се случи, и то ще повлияе на живота и нервите ви силно поне в краткосрочен план. Тук е важно да изтълкувате колко лют или сладък е пиперът. Сладостта говори за позитивно бъдещете; лютивината – за проблеми, болка, дерзания кавги. Количеството също е от значение – колкото по-голямо е то, толкова по значимо и разтърсващо ще бъде събитието.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Как да преценим качеството на червения пипер?

Тест за качество на червен пипер в домашни условя, възможни примеси в червения пипер и какъв е международният показател за истински червен пипер? &nb виж още »

Домашна медицина с черен пипер

Черен пипер лекува гърло, отпушва носа и се грижи за дихателните пътища. Можете да го използвате и като разкрасителна съставка.   виж още »

Народни поверия: Кафето е на пари

Суеверия с кафе и какво означават балончетата в чаша кафе.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта