Регистрация

Сини торти от Sweet Dreams възвръщат хармоничния баланс

12 Nov 2021   /   nina123   /   Видяна: 2523
Сини торти от Sweet Dreams възвръщат хармоничния баланс

Сините храни влияят с цвета си на петата чакра и освобождават от напрежение. Изхвърлете лошите емоции с десерти в синьо от Сладки мечти.

 

Съвременният човек често е подложен на стрес – на работното място, в семейната среда и дори докато си почива, поставен под облъчването на монитора на телефона или компютъра. Отделно епидемичната обстановка изопва още повече нервите и в последните години сякаш животът е лишен от покой и качествена отмора. За да хармонизирате себе си, яжте храни със син цвят и се обградете с баграта там, където си почивате и искате да оставите проблемите зад гърба си. Това съветват будистките вярвания и китайските и японските практики, в чиято основа е въздействието върху чакрите.

Чакрите и синият цвят на десертите. Синьото е цветът на чакрата Вишуддха, намираща се в гърлото. Тя отговаря за щитовидната жлеза и чрез натрупаното в нея напрежение източната медицина обяснява хормоналните заболявания днес. За да успокоите тази чакра, трябва да преглъщате храни със син цвят, ала малко са природните дарове, естествено създадени в баграта на небето и морето. Освен това храните трябва да ви носят спокойствие и радост, а такива определено са сладкишите, които умеят да бъдат комплимент за небцето и са символ на празничност. Ето защо сладкарска работилница Сладки мечти залага на синия цвят в множество свои торти и десерти.

Sweet Dreams торта Малкото пониСладки мечти синя торта за момичеСините сладкиши ни правят по-разговорливи. Ето защо са подходящи за детски рождени дни, където мъниците се нуждаят от отпускане и социализация. Вишуддха отговаря за речта, себеизразяването с думи и спокойствието докато човек говори. И макар че в съвременните разбирания синьото е цветът на момченцата, Sweet Dreams сътворява уникално красиви и вкусни сини торти за кокетни малки принцеси. Такива са Малкото пони, Ариел и Леденото кралство, които вече зарадваха множество дечица на специалния празник на техните порастващи другарчета. Торта Спайдърмен пък положи любимия детски герой върху син фондан с паяжина, за да зарадва рожденикът Митко.

Торта с Елза за рожден ден от Сладки мечтиТорта за момче за рожден ден Спайдърмен

Sweet Dreams мраморна торта в синьоПразнична торта за момче в синьо от Sweet DreamsСладки мечти може да обагри в синьо всеки свой сладкиш, стига да поискате. Освен че изборът на вида и вкуса на платки или блатове, кремове и пълнежи на десертите е изцяло според вашето предпочитание, цветът също може да бъде съобразен спрямо желанията. А дали обвивката да е захарна тип фондан или предпочитате кремове и ефирни декорации, огледална мраморна покривка или фотопринт на любимите герои от детските филмчета, решавате вие. Най-важно е рожденикът да се почувства наистина специално при вида на празничната си торта – и Сладки мечти знае това.

Торта за мечтателници от Сладки мечтиSweet Dreams изискана торта за исискани дамиСладкиши в синьо за пораснали деца. Не само мъниците имат нужда от усещане за спокойствие и развързване на езика. Sweet Dreams създаде и своите торти за тийнейджъри в синьо, които да зарадват стилните дами или пък да провокират любителите на бързите коли. А защо не и да покажат, че в периода на израстването любовта и щастието са най-важната част от изграждането на личната вселена и аурата на човека. Синият цвят ще допринесе за усещането за покой и свобода на ума, допълват будистите.

Ако вече сте избрали десерт в синьо за своя празник или специалния повод на близък човек, то споделете идеите и желанията си със Сладки мечти на тел. 0888 36 11 84 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams. Там можете да разгледате сбъднатите Сладки мечти на безброй празнуващи, както и да почерпите идеи какви кремове, блатове, платки и украси да харесате за празника. А когато блянът се превърне в реален сладкиш, можете да хапвате смело, сигурни, че в направата на специалния десерт са използвани само висококачествени продукти, доказани със своите професионални вкусови качества, безвредност и чистота на суровините.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Посрещаме със Сладки Мечти и празнична торта Новата 2022 г.

Новогодишните торти на Sweet Dreams носят сладост и добро настроение в празничната нощ! Вземете трудно решение, посрещайки годината на Черния Воден Ти виж още »

Sweet Dreams разказва защо се празнува рожден ден с торта и свещи

Защо на рождения ден се сервира торта, какво означават празничните свещички и защо се канят само приятели?   виж още »

Защо празнуваме Деня на труда и как да го подсладим със Sweet Dreams

Весели торти за 1-и май и тематични празнични десерти от Сладки Мечти.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта