Регистрация

Посрещаме със Сладки Мечти и празнична торта Новата 2022 г.

13 Dec 2021   /   nina123   /   Видяна: 1839
Посрещаме със Сладки Мечти и празнична торта Новата 2022 г.

Новогодишните торти на Sweet Dreams носят сладост и добро настроение в празничната нощ! Вземете трудно решение, посрещайки годината на Черния Воден Тигър, като се спрете само на един от множеството изкусителни десерти на Сладки Мечти!

 

В последните секунди на изтичащата 2021 г. хората отново ще се съберат заедно, за да оставят старите проблеми в отминалите дни и да си пожелаят с надежда по-добри бъднини през идната година. Тържествата обикновено са пищни, но в настоящата епидемична обстановка за предпочитане са домашните събирания с близки и приятели в по-тесен кръг пред шумните многолюдни празници в заведения. А тъй като 31-и декември официално е работен ден, едва ли в последния момент остава много време за готвене за домашното парти.

И докато големите вериги предлагат печени прасета, сарми и майонезени салати за новогодишната нощ, домакините запретват ръкави, за да сготвят традиционната българска капама, да завият баница с късмети, да нарежат салати и мезета. И на финала обикновено не остава време за направата на десерт. А не е редно да се прекрачи прага на Новата година без хапка сладост. Тук на помощ идва сладкарска работилница Sweet Dreams със своите новогодишни торти и десерти, които да поставят подобаващо начало за сбъдването на всички Сладки мечти. Предстои Годината на Черния Воден Тигър, в която силните хора ще трябва да взимат конкретни решения. Започнете със своето, като се решите да изберете подобаващ сладкиш за празника.

Сладки мечти торта за Нова ГодинаСладки мечти торта за коледните празнициПразнична торта за Нова година. Тя е сладка, пищна, зимна и изпълнена с добро настроение. В нея се влагат само висококачествени сладкарски продукти, та поне като си пожелаваме здраве, да може да го сложим и в чинията си. Sweet Dreams изработва всеки свой десерт според индивидуалните вкусове и предпочитания, затова можете да сте сигурни, че разполагате с уникално бутиково изпълнение на съобразена с бляновете на небцето ви торта. Можете да заложите на шоколадови, пандишпанови, целувчени или ядкови блатове; да се спрете на кремове с бял или тъмен шоколад, нежни млечни пълнежи или пък натрапчиви изкушения с дулсе де лече, изискан аромат на карамел, кафе, ликьор или коняк. Можете да се поглезите с добавки на плодови акценти, да бъдете традиционалисти, като изберете ванилов аромат или пък да се съобразите с диетата си и да поръчате сурови вегански торти от плодове и ядки.

Зимна торта със скиорчеЗимна торта със снежинкиИзберете украсата на своя новогодишен десерт. Визията на сладкиша също е от значение. Можете да зарадвате колеги и приятели с обща снимка върху тортата или пък да поръчате закачливи фигурки, които да напомнят за споделено преживяване… като поредния забавен скиорски ден. По ваш избор ще бъдат измайсторени пожелания за компанията, надписи, лозунги. Тук вашата фантазия е ключова. Естествено и класиката винаги е на мода, затова може да се спрете на традиционни шоколадови торти като любимия Гараш или Сахер с тематична декорация за Нова година. Червено кадифе с нотка романтика или пък нежен чийзкейк? А ако искате да оставите подслаждането директно в ръцете на обичаните хора, защо пък не изберете новогодишни къпкейкове като индивидуален десерт с комплимент?

Сладки мечти къпкейкове за Нова годинаПразнична шоколадова торта от Sweet DreamsВ Годината на Тигъра трябва да умеете да избирате и да търсите правилните решения. Ето защо можете да заявите своята идея за новогодишна торта или да поискате съвет от Sweet Dreams за най-подходящия за вашия празник десерт. Със Сладки Мечти можете да се свържете на тел. 088 836 1184 или на фейсбук страницата на Sweet Dreams и да започнете новата година като сбъднете сладките мечти на себе си и близките.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams коледни сладкиши за благоуханни и вкусни празници

Работливите джуджета от Сладки Мечи ще направят най-изящните и цветни коледни десерти за вас или пък ще ви честитят с ръчно изработени бисквити, които виж още »

Сини торти от Sweet Dreams възвръщат хармоничния баланс

Сините храни влияят с цвета си на петата чакра и освобождават от напрежение. Изхвърлете лошите емоции с десерти в синьо от Сладки мечти.   виж още »

Къпкейк – поднесете индивидуална торта в социалната изолация

История на къпкейка и къпкейкове на Sweet Dreams, които ще направят празника незабравим.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта