Регистрация

Ресторант за комикс фенове потапя в атмосферата на Готъм сити

25 Feb 2020   /   nina123   /   Видяна: 1339
Ресторант за комикс фенове потапя в атмосферата на Готъм сити

Комплекс от заведения, тематично посветени на герои на DC ще радва с автентична храна и атмосфера любителите на комикси за Батман.

 

Първият в света ресторант, посветен на Батман и други герои от комиксите на DC се очаква да отвори да отвори врати през идната пролет в Лондон. На площ от 18 000 квадратни метра в рамките на ресторанта ще са разположени няколко заведения, тематично обвързани както с маскирания супергерой, така и с негови врагове и приятели. Идеята е феновете на комикса да се потопят в обстановката на Готъм сити и да споделят страстта си към анимацията с вкусна храна и съмишленици сред автентична атмосфера.

 

Ресторант Park Row комбинира традиционна английска кухня с храни от цял свят. Стремежът на създателите на атрактивното заведение е да предложат на посетителите ястия и интериор, които да отговорят на мечти и фантазии и да спомогнат за въплъщението в любимия на поколения комикс. Именно затова е тематичното разделение на хранителното заведение.

 

Бар с ледена фигура на Пингвина. Това е само една от атракциите, целящи да привлекат привържениците на DC. Високата над 5 метра статуя от лед ще е център на заведението Iceberg Lodge –леговището на именития злодей. А около нея ще се сервират разхлаждащи питиета. В същата зала ще се предлага и мултинационална храна, като са предвидени удобни ложи и масички за малки компании.

 

Суши бар еманципира Харли Куин. Ексцентричната бивша приятелка на Жокера ще е обвързана с източноазиатската кухня като част от темпераментната си натура. В заведението, кръстено на Алфред Пениуърт пък ще се сервират традиционни британски блюда, подплатени с качествено уиски, докато в Old Gotham смелите импровизатори ще могат да се насладят на шантави питиета – като излезли от комикс.

 

Храна и кино се обединяват в зала Монарх. Това ще е ресторант тип кино салон, оборудван с огромни екрани, на които ще се излъчват филми и откъси от вселената на DC. Така феновете ще могат да похапват от любимите блюда на своите герои докато ги наблюдават и обсъждат с приятели.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Шантави ресторанти, които си заслужават

Хапване в компанията на котки, в обстановка изцяло от лед или пък под вода, са само част от атракциите, предлагани на любителите на вкусната храна и н виж още »

Японски ресторант обгрижва клиенти без сервитьор

Поръчките се дават чрез тъчскрийн, а блюдата пристигат и си отиват на подвижна релса. виж още »

Ресторант „Смрадлива роза“ храни само с чесново меню

Заведение в Сан Франциско предлага изцяло чесново меню от предястието до десерта. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта