Регистрация

Раци, пържено патешко, хайвер, черен дроб и телешки мозък сервират в животински ресторанти

05 Aug 2013   /   nina123   /   Видяна: 2805
Раци, пържено патешко, хайвер, черен дроб и телешки мозък сервират в животински ресторанти

Ресторант за котки отваря на Острова, 5-звезден хотел глези кучетата в Германия.

Пословична е привързаността между домашните любимци и техните стопани, но в някои случаи прехвърля границите на нормалното поведение. Светъл пример за този факт са посетителите на новоотворилия във Великобритания ресторант за котки. Всеки може да заведе четириногия си любимец да се поглези сред меките кресла, хапвайки деликатеси, достойни за особи със синя кръв. Но не всеки може без възражения да извади 40 долара, за да поглези височаещия си питомец.

Сред специалитетите на заведението са блюда с раци, хайвер от моруна и фаворитът на мяукащите любимци – пържени патешки хапки. Всяко меню и съставните му части се избира от стопаните на четирикраките клиенти, като е напълно съобразено с котешките вкусове и потребности от специфични витамини и минерали. Ако човек реши да отиде на почивка, може да остави любимата си маца в ресторант от веригата C`est Moggie-fique, защото към него се предлага и хотел с пълен пансион. Но ще трябва да се бръкне доста надълбоко.

Солена излиза почивката и на онези знаменитости (защото цените не са за простосмъртни), които решат да изглезят кучето си 5-звездния хотел за четириноги в град Есен – Германия. Там има само 10 места, защото лаещите се разхождат свободно на площ от 8 км/кв, като се радват на естествено водоеми, шезлонзи с вътрешни нагреватели, подово осветление и отопление и разбира се – невероятна храна. Кучетата се глезят с порции от черен дроб, телешки мозък, птичи гърди, дивечово месо.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кучешки чай гарантира свеж дъх и здрав косъм

Специален чай за кучета подобрява външността на четириногите и пази моравата от препикаване. виж още »

3000 макака се събират на маймунски пир

Сладкиши, плодове, ориз и салати очакват на шведска маса множество маймуни. виж още »

Нагла мечка се покани на семейна вечеря

Огладняла мечка излапа борша на руско семейство. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта