Регистрация

Кучешки чай гарантира свеж дъх и здрав косъм

26 May 2014   /   nina123   /   Видяна: 3714
Кучешки чай гарантира свеж дъх и здрав косъм

Специален чай за кучета подобрява външността на четириногите и пази моравата от препикаване.

Модата на разглезените домашни любимци – елитни компаньони на своите стопани е в пика си повече от половин век, въведена още от хитлеровата изгора Ева Браун, която се разхождала със своя късокосмест четириног другар по скъпи плажове. Днес в градинки и молове, по кафенета и паланки могат да се видят както сериозни по размери лаещи питомци, така и пухкави мъници в скъпи дрехи, окичени с накити и облечени по последен писък на модата. Кучето постепенно се превръща от охранител и помощник на човека в красив аксесоар, изразяващ вкус и модерност.

Затова и глезорийките за джафкащите четириноги стават все повече и повече, и стига да има пари, човек може да се грижи за любимеца си по царски. Наред с луксозните облекла, гердани, панделки, обувки, дъждобранчета, чесалки, каишки с вградени диаманти и полускъпоценни камъни, златни нишки, скъпи играчки, няколкоетажни миникъщички, храни, наградки за послушание и добро поведение, нов кучешки артикул се появи на пазара.

Става въпрос за специален чай за кучета, създаден от ценителите на билковите напитки – англичаните. Идеята хрумнала на експерти, които сметнали, че не само хората трябва да се наслаждават на здравословното ароматно питие. Любимците също имат право да получат това удоволствие, но то трябва да е изцяло пригодено според вкусовете и специфичния им метаболизъм.

Така днес на пазара за близо 10 долара всеки кучкар може да зарадва питомеца си с литър от билковата течност. Чаят се продава на пакетчета като всяко от тях се разтваря в 1000 мл вряла вода и се съхранява за седмица в хладилник. Питието за кучета е предвидено както за домашна употреба, така и за публично предлагане в заведенията, в които се допускат животни или са специално направени с атракциони за четириноги.

Клиентът има избор в напитката за кучето си, като може да предпочете букет от билки за здрав и лъскав косъм, отвара, която подобрява дъха на любимеца, различни комплекси от витамини и минерали. Създаден е и специален чай, който да удовлетворява и стопани на кучета с двор. Отварата действа безвредно за животното, променяйки състава на урината му така, че тя да не причинява щети върху зелените площи. Така питомецът ще може да тича свободно, без да притеснява господаря си относно естетичността на цветята, райграса и градинските насаждения.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Кучета спазват веганска диета за здраве

Постната храна се оказва полезна дори и за утвърдени хищници.   виж още »

Запарка от алое за здрав стомах и младост

Домашна напитка от алое вера носи здраве и лятна свежест.   виж още »

Английската кралица храни коргита с пържоли и пилешки гърди

Елизабет Втора дава на кучетата си висококачествени меса, полети със специален апетитен сос. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта