Регистрация

Пържените храни намаляват мъжката полова мощ

12 Nov 2013   /   nina123   /   Видяна: 3099
Пържените храни намаляват мъжката полова мощ

Любимите чипсове, картофки, панирани мезета и яйца на очи правят мъжа лош любовник.

С бира и чипс пред телевизора в подкрепа на любимия отбор – така може да бъде видян почти всеки мъж, който твърди, че уважава себе си, но парадокса тук е, че именно с тези навици, силният пол посяга към достойнството си. Да – онова достойнство се има предвид.

Екип от американски учени и диетолози установи взаимовръзка между потентността и начина на хранене и по-точно доказа, че пържените храни пречат при вдигането на самолета. В изследването се включват 4 002 мъже – доброволци на възраст между 20 и 45 години. Те са разделени на три групи – такива, които не ядат пържени храни, хора, които си хапват пържено не по-често от два пъти в седмицата и група, в която термичната обработка на продуктите чрез сгорещена мазнина е основна при приготвянето на голяма част от храната им. Наблюденията продължили три години, като всеки месец доброволците попълвали анкетна карта за половия си живот, като основни въпроси били за продължителността на интимните отношения, тяхната честота и броя на партньорите. Освен това били питани и за приблизителния брой на ерекциите в ежедневието.

Оказало се, че хората, които не ядат пържени храни по-често получават ерекция, имат по-голям сексуален апетит, но и по-бързо достигат до оргазъм. Представителите на тази група имали афинитета да сменят по-често интимните си партньори, да експериментират с нови пози и техники, тъй като желанието им за секс било почти тройно спрямо мъжете от групата на ежедневното пържене.

Тези, които нямали намерение да се откажат от любимия чипс, панирани мезенца и запръжки със съжаление остановили, че сексуалният им апетит спада прогресивно с времето, а половия контакт при мнозина от тях е свързан не с търсенето на нови удоволствия, а със задоволяването на естествени нужди. За съжаление при тях еяколацията настъпвала след голяма доза усилия и някои от тях споделили, че по-скоро продължителността на акта ги отегчавал, отколкото ги дарявал с приятни усещания.

Учените измерили нивото на тестостерона в трите групи и установили, че хората, които не ядат въобще или си хапват умерено пържени храни отчитат по-високи нива на мъжкия полов хормон, за разлика от тези, които наблягат на нездравословната термична обработка. Освен това доказали, че с годините тялото привиква да отделя по-малки количества тестостерон и след време, дори и да се откажат от порочните си навици на хранене, няма да се възстановят. 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

За цвета на храната и сексуалната нагласа

Ако партньорът посегне към патладжани и цвекло – изживяването ще е вълнуващо, ако се нахвърли на червено месо – очаквайте животинска първи виж още »

Пържените лук, чесън и тиквички са канцерогенни

Някои зеленчуци стават токсични след термична обработка на маслена баня. виж още »

Петопръстник, върбинка и бабини зъби ви превръщат в полов атлет

Три български билки, които завладяха света в борбата срещу импотентност. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта