Регистрация

Пет предмета на трапезата говорят за предстоящ секс

27 Feb 2014   /   nina123   /   Видяна: 3580
Пет предмета на трапезата говорят за предстоящ секс

Червената покривка, приближените столове, розите и свещите намекват, че тази вечеря не е просто приятелска.

Случвало ли ви се е тъкмо да се решите да отидете на вечеря у приятел/ка и да се окаже, че намеренията на домакина не са точно приятелски? Това е особена ситуация, в която вече е късно да хукнете през глава навън, преди да е поднесен десерта, въпреки, че е едно е ясно – от тези отношения, колкото и да ви се иска, едва ли ще излезе стабилно и искрено приятелство. Наред с разочарованието от предаденото доверие остава и тревожната мисъл, че може би сигналите не са разчетени правилно или нечия нагла особа си е позволила да пренебрегне желанията и чувства ви в името на един секс.

Разбира се, има го и другия вариант – да се надявате, че приятелските отношения могат да прерастнат в нещо повече, а по една или друга причина човекът, обсебил мислите и желанията ви да се държи леко казано студено, праволинейно или критично ненастойчиво. И в двата случая днешните ни съвети ще ви влязат в употреба. Ситуацията е следната – вие сте поканени на вечеря и искате да разберете какви планове за вас има домакина/домакинята. Просто следете тези пет показателя, които ще ви помогнат да анализирате ситуацията и ако са на лице, то това категорично не е просто приятелство.

1.  Свещи на трапезата. Това е най-слабото звено, което може да свидетелства за сексуалните намерения на домакина. Ако се предполага, че горящите пламъчета придават изисканост и уют, то те могат да будат поставени просто, за да се почивствате специално, без да имат връзка с плановете на този който ги е запалил, когато вечерята свърши.

2. Рози в украсата на трапезата. Тук вече идеята си личи по-явно. Едно е вечеря на свещи, друго е – сред рози – цветята, символ на любовта и страстта. Всяко друго растение не би било така показателно за съществуването на чувства, както розата. Затова, ако и нейни представители са гости на масата, то нещата нямат да свършат дотук.

3. Интериор в червено. Покривката, чиниите, завесите, салфетките и столовете се подбират внимателно. Черното и бялото са елегантни цветове, зеленото и жълтото – закачливи, синьото – неутрален, но червеното е цвета на любовта. Съгласете се, че ако нямате креватни или сърдечни намерения към някого, не бихте го поканили в такава изтънчена интимна обстановка.

4. Домакинът се фокусира повече върху избора на музика, отколкото върху вас. Това се прави с цел да ви предразположи да се отпуснете. Изтълкувайте го като липса на интерес към разговорите, които ще проведете и дори липса на общи теми за сметка на стилното желание да се почувствате самоуверени и спокойни. Човек, който го прави на лична среща с вас, най-вероятно се интересува само от едно и цели да го постигне на всяка цена.

5. Близостта на столовете и местата, на които ще седите. Сещате се, всяка свалка започва с приближаване, поставяне на ръка зад гърба и продължава с целувка, когато дистанцията е скъсена. Ако домакинът е сметнал да скъси дистанцията още от самото начало, като постави блюдата така, че да трябва да седите един до друг, то бъдете предубедени за намеренията му. Деловата и приятелска среда предполага, че на масата ще седите един срещу друг, за да можете да разговаряте и да се гледате в очите. Седнали рамо до рамо се очаква да се стигне до целувки... а и доста по-далече.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Любимата храна издава сексуалния звяр

Сексът с любителите на сладкиши е зашеметяващ, а тези, които си хапват пилешки гърди са традиционалисти в леглото. виж още »

Сладоледът разкрива характера и сексуалността

Любителите на сметановите сладоледи са уравновесени, а привържениците на шоколадовия – импулсивни холерици и доминанти в леглото. виж още »

Изобилие от сладкиши за страстна нощ

С подходящия десерт можете да спечелите благоразположението на половинката. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта