Регистрация

Нова чаша за вино – хит сред дамите

26 Jan 2017   /   nina123   /   Видяна: 3796
Нова чаша за вино – хит сред дамите

Атрактивната винена чаша запазва червилото при пиене, не цапа зъбите и замества цигарата.

Новата винена чаша WINO SIPPERS стана абсолютен хит в AMAZONE, особено сред дамите и то още преди а е пуснат продукта в продажба. Нейният дизайн и конструкция позволяват на любителите на бакхусовия еликсир да се насладят на качествата на любимото си питие, без да цапат зъбите си или да размазват червилото си. Опиталите вино от иновативния съд на предварителните тестове са на мнение, че той запазва и разгръща вкусовия потенциал на напитката, като едновременно се грижи за външния вид на консуматора и дори отчасти задоволява привичките на пушач.

Тайната е във формата на чашата – тя представлява винена чаша, но с дръжка, която е куха отвътре. Краят над ръжката завършва с отвор - сламка. Едновременно при държане течността не се затопля от температурата на ръката, а през сламката напитката достига до езика без да се докосва до зъбите. Така те се предпазват от неприятните винени петна, които се оказват голям проблем за много от любителите на дионисиевата отвара. Освен това пътешествието на течността през сламката й дава достатъчно време да се окисли така, че да бъде дегустирана дори  от по-сериозни разбирачи.

Друг плюс е, че дамите с червило не оставят цветното покритие на устните си по чашата. Захапана с вътрешната част на устата, сламката не се цапа и не отмива помадата. Течността попада директн върху езика, за да може да бъде опитана пълноценно, но без да създава поражения върху перфектната визия.

иновативна чаша за виноНякои от тестващите на винената чаша пък са потвърдили, че тя задоволява в някаква степен нуждите на пушача. Тук става въпрос за навика да се поставя цигара в устата и да се дърпа от нея. Иновативният бокал е с формата на лула, а сламката действа като накрайник. Движенията, които тялото извършва наподобяват пушене и удовлетворяват сетивата поне откъм рефлективни навици.

Чашата WINO SIPPERS е изключително устойчива. Тя няма стълбче за хващане, заради дръжката, която обаче попада на една равнина с края на сламката и дъното на чашата при поставяне върху маса. Освен това има допълнително стъклено краче, което също служи като подпора. По законите на физиката три точки образуват равнина, която пък пречи на дисбаланса. А колко по-лесно е да се разхождаме с чаша с дръжка на коктейли и мероприятия, които изискват повче стоене на крак пред пребиваване на маса, ще разберем само след като опитаме този продукт.

Новата чаша WINO SIPPERS ще бъде пусната в продажба от 30-и януари 2017-а година, като цената за комплект от две бройки е $ 24,99. Производителите гарантират високото качество на стъклото, но предупреждават, че крехката и луксозна изработка е силно чуплива.

Ако вече си имате чаши за вино, макар и без сламка, ето какво ви предлагаме да си хапнете с любимата напитка:

Предложение 1: Рецепти за винени мезета

Предложение 2: Мезета за червено вино

Предложение 3: Мезета за бяло вино

Добър апетит и наздраве!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Какво представлява оранжевото вино, как и с какво се сервира

Избор на оранжево вино, какво да очакваме от вкуса, какви са ползите му за здравето и с какви храни си подхожда?   виж още »

Причината за някои известни маниери при хранене

Защо се дърпа стол на дамата и защо се попиват устните със салфетка преди отпиване?   виж още »

Чашите с картинки са опасни за здравето

Рисунките по съдовете могат да съдържат олово и кадмий. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта