Регистрация

Мъжете трябва да пият с компании по заведения

22 Jan 2014   /   nina123   /   Видяна: 3054
Мъжете трябва да пият с компании по заведения

Психическото здраве и стабилност на мъжа ще се опазят по-добре, ако веднъж седмично излиза с приятели на по чашка.

 

        Неприятна истина за всички дами – ако държат на стабилността на мъжа до себе си, трябва да го пускат, а ако той не иска – да го карат поне веднъж в седмицата да излиза на заведение с приятели. Това не е шега, въпреки че звучи налудничево. Силната половина от човечеството разпуска невероятно добре, когато е с хора, на които има доверие, извън пределите на дома.

Международен екип от европейски психолози доказа, че мъжете стават по-стабилни във взимането на решения, в обмислянето и преценката на ситуации и действия, в поемането на отговорности, ако си отделят по една вечер от седмицата, за да седне на обща маса с авери. Жената е пословична с нейното говорене и споделяне, докато за мъжете е доказано, че казват факти от личния си живот по-трудно. Но и те имат потребност да го правят.

Развръзването на езика става най-лесно във весела компания, под влиянието на алкохол и на независима територия. Тези три фактора са определящи, подчертават изследователите. Затова препоръчват да се избере бар или кръчма, а не домашна обстановка. Освен това колкото повече доверие има на хората около себе си или колкото повече те изглеждат с неговия ранг, толкова по-лесно си отваря устата. Затова в обкръжението на колеги странният психосеанс се провежда най-лесно. А колкото до броя и количеството на питиетата – този въпрос е индивидуален. Със сигурност мъжът не бива да се нахвърля като невиждал на алкохола. Едно-две колкото за отпускане е нормално. При прекаляване е възможно да бъдат забравени части от разговора, да се кажат и факти, които не би трябвало да излизат извън стените на семейното огнище или да бъде изтрит от спомените дори целия разговор.

Затова дами, другия съвет на експертите е мъжът да не остава прекалено дълго на масата с компанията си. Средното време, което трябва да има с колегите си в бара е между 2 и 2:30 часа. А когато се прибере, ще има възможността да осмисли вторично преведените диалози, да си извади нужните поуки и да определи своето място в общността, в която се намира. Този вид себеопознаване ще повлияе на самопреценката и стимулите към нови постижения, а това касае цялото семейство.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Видове пиянство според начина, по който се държи човек

Четири основни типа на пияния човек категоризираха учени от Мисури. виж още »

Бракът променя жената в кухнята

След сватбата жените ядат повече, готвят по-вредна, но и по-вкусна храна и забравят за диетите. виж още »

От пиянски глад се дебелее много

Преяждането след запой качва до 2 килограма на тялото. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта