Регистрация

Жена се храни с червила и сенки от 15 години

25 Mar 2014   /   nina123   /   Видяна: 3050
Жена се храни с червила и сенки от 15 години

Британи е заменила хранителните продукти с козмеика и ревностно избира вкуса на помадите.

Пристрастяванията на хората към всевъзможни действия и предмети е интересен дял на психологията и прави живота особено шарен с фрапантните случаи, с които ни запознават медиите. Нов вид пристрастеност излезе на бял свят преди броени дни, затова все още си няма име и е само обект на изследване. Млада американка реши да разкаже потресаващата си история пред местен таблоид, като пожела анонимност, защото обяснява, че крие манията си повече от 15 години и дори най-близките й хора не знаят за куриозния начин на хранене, който има.

22-годишната Британи разказва, че се храни с гримове. Младата жена споделя, че още на 5-годишна възраст намерила сенките на майка си, но вместо, както правят повечето момичета, да се намаже с тях, тя започнала да ги яде. Още тогава установила, че всеки цвят си има точно определен вкус, който я завладява по особен начин със силния ефект върху вкусовите рецептори.

С годините момичето все повече се пристрастявало да опитва нови и нови помади – ядяла пудра, руж, сенки за очи, червила, фон дьо тен, а езикът й станал така чувствителен към тях, че можела да различи марката и цвета на помадата само по вкуса. Британи обяснява, че в ежедневието й идва миг, в който трябва да изяде точно определен цвят, защото мозъкът и неистово моли да оцвети тялото отвътре с дадения вкус. Желанието е така силно, че човешката воля проявява слабост пред него и момичето се отдава на исканото странно угощение.

Девойката споделя, че в манията й прогресивно нараства, но се е научила да я крие от околните. И до днес майка й не подозира къде са всички изчезнали гримове от дамската й чанта, не се сеща защо дъщерята почти никога не сяда на една трапеза със семейството си и не се пита защо постоянно ходи в магазини за козметика.

БРИТАНИ ИЗЯЖДА МЕЖДУ 15 И 22 КУТИИ ГРИМ НА ДЕН, като манията й изключва почти всички важни продукти, които тялото трябва да поглъща. Затова е притеснена и за здравето си, но се страхува да потърси лекарска помощ. Жената признава, че харчи по 200 долара на седмица за любимата козметика. Най-вкусни са й сенките с металиков нюанс.

Сред тирадата от самопризнания е и обяснението, че винаги трябва да опита вкуса на козметиката, която си купува. Затова тя намазва ръката си с червилото или грима и след това я облизва. Твърди, че разбира, че не е правилно да действа по този начин, но странната й хранителна пристрастеност е на първо място в ръководните действия, затова и я сравнява със силна наркотична зависимост.

ПОДОБНИ СТАТИИ

С какво храната влиза в рекордите на Гинес

Вижте победителите в най-бързото изпиване на кетчуп, най-голямата салата Цезар, най-високата кула от палачинки и много други.  виж още »

Рекорди на Гинес, свързани с храна

България направи най-дългия шиш в света, но комисията на Гинес не успя да долети, за да отчете рекорда. виж още »

Американец изяде 69 хот-дога за 10 минути

Докато Джой Честън поставя нов световен рекорд по бързо ядене, негови сънародници крадат водка за милиони. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта