Регистрация

Диета с ябълки за август и септември

14 Aug 2019   /   nina123   /   Видяна: 2344
Диета с ябълки за август и септември

Табиетлийска диета с ябълки, мед и червено вино детоксикира и сваля килограми.

 

Тази диета е лека и приятна, не подлага на лишения и не изисква глад. В Сърбия е особено модерен начин за поддържане на добро здраве и стройна фигура, а у нас тепърва набира популярност. Представете си режим, в който можете да хапвате сладкиши ежедневно, да си пийвате чаша вино вечер и същевременно да топите мазнини. Ако вече имате интерес, опитайте.

 

В диетата се дават три дни, като тя може да продължи 3, 6, 9 или в редки случаи 12 дена. След това се почива една седмица и може да се повтори. Като помощни съвети за отслабването, се съобразете с правилата да не консумирате хляб и тестени продукти, бяла захар и пържени храни. Всичко останало е позволено, само да не се стига до крайности.

 

Ден 1: На закуска изпийте чаша вода с мед и лимонов сок. Около час след това хапнете две ябълки. Ако сте си намерили домашни и непръскани, по-добре е да ги консумирате с обелките. Обядвайте каквото ви харесва, като спазвате горепосочените забрани и се постараете порцията да не надвишава 500 калории. Два часа след храненето е добре да изпиете 500 мл вода. Не е нужно на екс.

 

За следобедна закуска си направете печени ябълки с мед, канела (или ванилия) и ядки. Ябълките се нарязват на кубчета, овкусяват се с 1-2 с.л. мед и се добавя аромат. Запича се за 30-тина минути на фурна, по желание в компанията на орехи, лешници или друга ядка. Два часа след това отново се пие половин литър вода. Направете си по-голям ябълков пай, за да ви стигне за няколко хранения.

 

За вечеря си спретнете питателна ябълкова салата. Рендосайте ябълки, покапете ги с лимонов сок, за да не потъмняват и сложете добавки по избор. Препоръчва се компанията на поне един кореноплоден зеленчук – морков, ряпа или цвекло. За засищане се добавят ядки или сирена от вид по избор до 100 грама на порция. Лъжичка семена (лен, мак, сусам, чиа) също ще помогне. Ако се притеснявате, че няма да се нахраните, кипнете си киноа и добавете. Овкусяването може да е от мед със соев сос, балсамов оцет и малко зехтин. Сипете си и чаша хубаво вино, за да се насладите на приятната диета.

 

Ден 2: След чашата вода с мед и лимонов сок, оставете 30 минути време и си хапнете от ябълковия пай. Обядвайте кисело мляко с парчета пресни ябълки и мед. Следобеда хапнете нещо стабилно до 600 калории, за да ви стигне само салата и чаша вино за вечеря.

 

Ден 3: Изпийте чашата вода с добавки и половин час след това закусете кисело мляко с мед и ябълки. На обяд си позволете до 600 калории от любимата храна. Следобеда може да се заситите с голяма порция ябълков фреш. Ако стомахът още стърже, позволете си и до 80 грама ядки с 1 ч.л. мед по желание. Вечеряйте ябълков пай и разберете как добре се връзва с чаша вино.

 

Не забравяйте да пиете по 500 мл вода между храненията. Това ще спомогне отмиването на токсините.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Ябълки се ядат само сутрин

Защо не е добре да се ядат ябълки вечер и какво могат да ни причинят, ако ги хапнем за десерт след вечеря?   виж още »

Съновник – какво означава ябълка в съня

Ако сънуваш ябълки, те очакват промени в любовта, сексуалния живот и семейния статут. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта