Регистрация

Безалкохолно с месо тръгва на немския пазар

16 Aug 2017   /   nina123   /   Видяна: 2466
Безалкохолно с месо тръгва на немския пазар

Напитка с пюрирани мръвки в шишенца радва любителите на месото с вкусове на пилешко, телешко и свинско.

Асортимента от безалкохолни напитки изумява с разновидности и комбинации от вкусове и аромати. Газирани или не, тези питиета, които се продават в шишенца и кенчета, са идеален начин за разхлаждане, освежаване, залъгване на глада или хидратиране. Широката гама от видове позволява на всеки да намери своето любимо безалкохолно или най-подходящата напитка според ситуацията.

Немски месар разработи напитка от мръвки. С нея авторът на шантавата стока Петер Класен планира да нахранва хората, които бързат или работят на крак и нямат време да седнат и да похапнат, но с удоволствие биха вкарали малко месен протеин в тялото си. Соленото безалкохолно е предназначено също за военни и хора в полеви условия, защото веднъж затворено, шишенцето има трайност около година. Подходяща е и като суровина за хуманитарни помощи, защото представлява консерва в питеен вариант, опакована и стерилизирана в бутилка.

Напитката от месо всъщност е много фино пюрирано телешко, пилешко или свинско, смесено със сварени зеленчуци, подправки и бульон. Това е един вид супа в шишенце, която обаче е така фино смляна, че наподобява гъстотатата и консистенцията на какао за пиене. Създателят на соленото безалкохолно има три основни линии, които ще бъдат на пазара през семптември. В зависимост от вкуса и вида на месото се предлагат „Кралска кокошка“ „Стек“ и „Бомбайско говеждо“.

Течните пържоли в шишенце ще бъдат на пазара от септември 2017-а година, обещава създателят им, който в момента е задействал процедура по патентоването на марката и продукта. Вече има сключени договори и с чуждестранни производители от Люксембург, Франция и Белгия. Очаква се до седмици да стартира реалното производство. А интерес не липса – заявка за стоката правят както малки и семейни квартални магазини, така и големи вериги хипермаркети. Супата за пиене ще се съхранява в студената витрина, за да се удължи нейният срок на годност, допълва в заключение Класен.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Как се прави вино с презерватив

Как кондомът показва ферментацията на виното и отчита кога бакхусовият еликсир е готов. виж още »

Тако за $ 25 000 чака да го изядат

В най-скъпия мексикански сандвич има златни нишки и черен хайвер. виж още »

И в Космоса ще се хранят с киноа

2013 г. е обявена от ООН за година на киноата в чест на хранителните свойства на Южноамериканската култура. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта