Регистрация

Алкохолът удря най-здраво 29-годишните

31 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 3010
Алкохолът удря най-здраво 29-годишните

Четири години преди навършване на христовата възраст махмурлукът е най-тежък.

2013-та година може да бъде с право обявена за годината на най-смахнатите британски открития защото е направо учудващо колко човешки потенциал и финансови средства впрягат хората от Отстрова в период на криза, за да сервират на света отговор на ексцентричен въпрос с минимален принос към развитието и благоденствието на човечеството. И преди броени дни група от британски учени „избълва“ с гордост последното си доказателство – „Махмурлукът е най-тежък на 29 години“.

В проучването са участвали 2000 души между 18 и 70 години, като повечето от тях били на възраст между 24 и 44. В доклада си пред широката общественост екипът спестява с какво точно са занимавали участниците в научно-изследователската дейност, но обяснява, че изводите, до които са достигнали са красноречиви. Хората на 29 години се считат за достатъчно улегнали, че да имат свобода на действията, тъй като сами отговарят за тях и поемат последствията. Затова пиейки те мога да се отпуснат, с идеята, че на никого няма да попречат и ще подходят достатъчно съвестно в дадена ситуация, дори и под влиянието на градуса. Организмът им обаче не е толкова устойчив на алкохола, колкото е бил само преди няколко години и самопреценката им се замъглява. От друга страна настроението за купони, събирания и партита със силното рамо на чашката за настроение все още не е отминало, което ги тласка да си причинят главоболие. А изследването доказва, че при 29-годишните махмурлукът е един от най-продължителните – малко над 10 часа при средна продължителност между 8 и 9 за останалите възрасти.

В процеса на изследването се доказва, че началото на работната седмица по никакъв начин не спира британците да се хвърлят в алкохолни подвизи в неделя вечер, а близо 2/3 от населението на острова отива с махмурлук на работа в понеделник. Близо 6 дни болчини на година се падат средно на всеки от работещите островитяни заради неприятните последици от препиване. 1/3 от хората, които са имали скорошно прекаляване с алкохола твърдят, че най-добрия лек за тях е сексът.

Що се отнася до гафове 20% от участниците в проучването твърдят, че по време на пиянство са пускали коментари и мнения в социалните мрежи, за които в последствие са съжалявали, а 1/3 редовно преглеждат снимките си, само за да изтрият тези, на които са видимо нетрезви. 10% от прекалилите признават, че са се събуждали в изтрезвително, а 20% - че са изпращали съобщение със сексуално съдържание на хора, на които не би трябвало да пишат за интимните си желания и фантазии. 1/10 от запитаните признават, че по време на еуфоричен запой са се събличали голи, още толкова са се мокрели или са обикаляли шумно града, в който живеят.

Kulinarno.bg  ви казва „НАЗДРАВЕ“ и ви желае последствията от консумираните питиета да са само позитивни.

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

5-те хранителни грешки, които разрушават черния дроб

Хората знаят, че солта, пържените храни и алкохолът рушат черния дроб, но не само те са сред първенците по унищожение на важния орган и тежките болест виж още »

Комбинирайте твърдия алкохол с вода и лед

Сладките газирани напитки за разредител водят до по-тежък махмурлук и главоболие.   виж още »

Алкохолът удря по-силно веганите

Хората, които не консумират животински продукти, страдат от по-тежък махмурлук. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта