Регистрация

Sweet Dreams – торти връщат сладостта от неповторимите спомени

14 Aug 2020   /   nina123   /   Видяна: 1764
Sweet Dreams – торти връщат сладостта от неповторимите спомени

Усещането за страхотна лятна ваканция се пренася върху торта с тематична украса, създадена изцяло по вкуса на любимите хора.

 

За мнозина лятната ваканция е към своя край, а в календара на битието топлите дни оставят спомени, създадени с любимите хора, споделени на любимите кътчета от света и запазили завинаги любими изживявания. А какво по-хубаво от това, да се възродят слънчевите мигове в съчетание с физическо усещане за наслада?

 

Зад тази идея застава сладкарска работилницаSweet Dreams. Фантазия и вкус се преплитат в множеството предложения, в които всеки индивидуално да вложи своите емоции, чувства и спомени. И то като ги съчетае с личното си разбиране за сладост и романтика. Така малките делнични дни и кратките уикендни почивки могат да се превърнат в празник на събудените чувства.

 

Сладки мечти предлага торти с фотопринт, на които можете да използвате любима снимка от ваканцията, която да се гушне в ароматен крем. Или пък да изберете торта с украса от фондан, който да изобразява преживяното. Вече се появи и първият смелчага, зарадвал семейството си с парче завръщане към морските емоции.

 Торта с морска тематика от Сладки мечти

Голям избор на торти по поръчка от Sweet Dreams. Можете да заложите на традицията като се спрете на доказано обичан вкус като Гараш, Сахер, Френска селска торта, бисквитена торта, чийзкейк, еклерова торта. Или да импровизирате с комбинация от любимите кремове със сметана, какао или карамелено кондензирано мляко, маскарпоне, крем сирене. Голямото разнообразие от блатове и платки също предлага изработка според вкуса – с ядки, без глутен, с аромат на кафе, с шоколад, червено кадифе за повече романтика и разкош.

 

Вегански тори и здравословни торти за стройна фигура. Ако приятните летни емоции са оставили освен хубави спомени и някое допълнително килце, не е нужно да се лишавате от десерти, за да влезете отново в любимите дрехи. Изборът на вегански торти от Сладки мечти дава шанс да опитате комбинацията от платки със сурови ядки, кокосово масло и плодове, съчетани с кремове от кашу, меласа и кленов сироп – все здравословни съставки, които дори не преминават термична обработка, запазвайки качествата си в пълна цялост. И разбира се, и в този случай получавате допълнениe от висококачествен натурален шоколад.

 

Ако желаете да поръчате сладкиш с емоция, свържете се със Sweet Dreams на:

https://www.facebook.com/slmechti

или на телефон: 0888-36-11-84

ПОДОБНИ СТАТИИ

Да отпразнуваме Деня на детето с шарени десерти от Сладки мечти!

Празнични сладкиши за 1-и юни радват малки и големи с шарена украса и индивидуални послания.   виж още »

Защо празнуваме Деня на труда и как да го подсладим със Sweet Dreams

Весели торти за 1-и май и тематични празнични десерти от Сладки Мечти.   виж още »

Торта с дъх на кафе и шоколад буди ума и тялото

Sweet Dreams сътвори торта за събуждане с уникални тонизиращи аромати.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта