Регистрация

Sweet Dreams коледни сладкиши за благоуханни и вкусни празници

30 Nov 2021   /   nina123   /   Видяна: 1757
Sweet Dreams коледни сладкиши за благоуханни и вкусни празници

Работливите джуджета от Сладки Мечи ще направят най-изящните и цветни коледни десерти за вас или пък ще ви честитят с ръчно изработени бисквити, които да украсите у дома в компанията на любимите си хора.

Първият сняг вече облече в бяла пелена земята и коледната украса блесна, за да честити малки и големи с предстоящите празници. В ситуацията на епидемична обстановка домашният уют е най-предпочитаното място, където близките да се порадват на сплотеността си и да създадат заедно веселия дух на Коледа. А какво е той без безброй светлинки, шарена декорация, традиционните празнични песни и любимите сладкиши, разнасящи аромат на канела, карамфил, джинджифил? Цветни, дъхави, изкусително вкусни и тематично овапцани, коледните десерти са сладкият завършек на домашната празнична идилия.

Sweet Dreams меденки за КоледаСладки Мечти бисквити за КоледаДомашни сладкиши за Коледа. Още преди идването на декември в работилницата на Дядо Коледа джуджетата припкат, за да съберат материали и тръпнат в очакване да разберат какви подаръци ще поискат малчуганите. Същата еуфория кипи и при работливковците на Sweet Dreams. Снабдени с подправки, брашна, бои и въоръжени с бъркалки, те очакват поръчките на обичливите семейства за тазгодишната порция коледни десерти. Чевръсти, творчески настроени и с висок професионализъм тези майстори на сладкишите могат да изработят бленуваните бисквитени къщички, меденки, масленки, къпкейкове, торти и други вкусотии, стига някой да го пожелае.

Sweet Dreams шарени бисквити за КоледаКоледни кутии със сладкиТрадиционни сладки за Коледа от Sweet Dreams. От столетия в Европа се спазва традицията за канелени бисквити. Зад Океана пък Коледата се вещае от хрупкавия Джинджифилов човек, а множество домакинства в България все още тачат и слепените с мармалад маслнеки и линцерови десертчета, традиционно произхождащи от Централна Европа. За да сте убедени, че ще отговорите на бляновете на всичките си роднини и познати за традиционни коледни сладки, Sweet Dreams предлага подаръчна кутия, в която се съдържат най-тачените видове коледни бисквити. Така ще можете да се порадвате на ароматните меденки с джинджифил и канела, на топящите се в устата линцери с конфитюр и на хрупкавите варианти със смлени ядки, масло и ванилов дъх, оваляни щедро в „сняг“ от пудра захар. Разбира се, при желание можете да поръчате само един вариант – онзи, който смятате, че ще ви донесе най-много настроение.

Готови сладки за украсяване вкъщиКоледна къщичка с украсаУкраси си сам сладкиши за Коледа! Това е кампания на Сладки мечти, която провокира твореца във всяко семейство. Можете да получите кутия с оформени и изпечени, но неукрасени коледни сладки и подробна рецепта как да си направите айсинга, с който да боядисате десертите. Така хем ще си спестите месене, разточване, изрязване и печене на десертите, хем ще можете да се насладите на най-приятната част от изобретяването им – украсата. Особено ако в шаренето на меденките се включи цялото семейство. А тези, които вярват в майсторството си, могат да поискат от Sweet Dreams парчетата на красива коледна къщичка, която да сглобят сами. Или пък да я поръчат директно готова, за да я сложат под елхата, където да разнася празнични аромати и настроение докато изкушава небцето с апетитността си.

Sweet Dreams торта за КоледаЗимна торта за Коледа от Сладки МечтиКоледни къпкейкове и торти от Сладки Мечти. Ако пък очаквате голяма компания на светлия празник и искате да поднесете по-луксозен коледен десерт, можете да разчитате на Sweet Dreams  в направата на изискани мъфини с глазура и коледна украса. Вида и вкуса на основата избирате вие, а топингът пленява с нежната си масленост и приятната плътност на подсладено крем сирене. Желаете цяла коледна торта – работливите джуджета ще я изработят за вас, каквато я обичате най-много. Избирайте смело – сметана, шоколад, маскарпоне, ванилия, кондензирано мляко, плодови нюанси – всичко е възможно, стига да пожелаете. Защото на Коледа стават чудеса.

Своя сладък празничен десерт можете да поръчате на тел. 0888 36 11 84 или на фейсбук страницата на Сладки Мечти.

 

Sweet Dreams коледни кексчетаСладки мечти къпкейкове за Коледа

 

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

Посрещаме със Сладки Мечти и празнична торта Новата 2022 г.

Новогодишните торти на Sweet Dreams носят сладост и добро настроение в празничната нощ! Вземете трудно решение, посрещайки годината на Черния Воден Ти виж още »

Sweet Dreams коледни сладкиши за благоуханни и вкусни празници

Работливите джуджета от Сладки Мечи ще направят най-изящните и цветни коледни десерти за вас или пък ще ви честитят с ръчно изработени бисквити, които виж още »

Ръчно направени меденки от Sweet Dreams красят коледните празници

Коледни меденки с масло и дъх на канела и джинджифил превръщат празниците със семейството в тържество на хрупкавата и сладка изящност.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта