Регистрация

Ръчно направени меденки от Sweet Dreams красят коледните празници

11 Dec 2020   /   nina123   /   Видяна: 1898
Ръчно направени меденки от Sweet Dreams красят коледните празници

Коледни меденки с масло и дъх на канела и джинджифил превръщат празниците със семейството в тържество на хрупкавата и сладка изящност.

 

Първият сняг вече донесе бленуваното коледно настроение. Лампички запремигваха навред из домовете, елхичките се закичиха с празничните си върхове и шарените гирлянди, а Дядо Коледа все по-често започна да помахва примамливо от екрани и монитори. Епидемичната обстановка остава отвън на входната врата, а вътре – в рамките на семейния уют, топло се е настанил на дивана с чорапки в снежинки коледния дух. Разбира се, той трябва да бъде почетен гост на предстоящите зимни празници.

 

Домашни коледни бисквити за семейството и близките. Именно те поддържат празничния дух в активно състояние. Поставени в кокетен поднос под елхата, на малката масичка в хола или кухнята, те разнасят онзи неповторим аромат на сладкарски подправки, който постоянно и натрапчиво напомня, че Коледа е на прага. Можете да ги подарите на скъпите хора, за да внесат и те в дома си частица нежност или пък да ги сервирате с чай или кафе като завършек на празничната наслада.

 

Медени бисквити от Сладки МечтиКоледни меденки на Sweet Dreams. Ако не сте уверени в собствените си сладкарски умения, ала определено искате да поглезите себе си и близките с този ръчно направен дар, можете да поръчате вашата кутия коледни сладки и Sweet Dreams  ще ги направи за вас – ръчно изработени, с висококачествени продукти и при спазени високи норми на хигиена. В подаръчната кутия вие решавате какви формички да се настанят или пък оставяте не работливите „джуджета“ от Сладки мечти да подготвят вашата изненада.

 

Топкиза елха с бисквитиТопка за елха с меденки. Искате да окачите вкусните бисквити с хрупкава медено-карамелена коричка и мека сърцевина на елхата като вид елегантна украса? Sweet Dreams предлага да затвори апетитните творения в топка за елха. Така ще опазите хрускавите меденки от децата до Деня на празника, а и ще се спасите от натрапчивото изкушение, идващо от аромата на десертчетата.

 

Коледна къщичка от бисквитиSweet Dreams меси и пече, вие украсявате. Друг вариант е да поръчате ръчно направените бисквити в кутия с инструкции как да ги украсите и да създадете меденки в свой собствен стил. Също така можете да поръчате частите на празнична медена къщичка от бисквити с инструкции за сглабяне, слепване и декорация. Това е прекрасен празничен сладкиш, чиято завършеност имате шанс да създадете в компанията на любимите си хора. Повече за инициативата – Вижте ТУК.

 

Ако вече копнеете за идилията, която ще донесе в дома ви някое от предложенията на Sweet Dreams, можете да се свържете с тях на тел 0886 11 36 84 или на фейсбук страницата на Сладки мечти

Сладки от Сладки Мечти за Коледа

ПОДОБНИ СТАТИИ

Sweet Dreams коледни сладкиши за благоуханни и вкусни празници

Работливите джуджета от Сладки Мечи ще направят най-изящните и цветни коледни десерти за вас или пък ще ви честитят с ръчно изработени бисквити, които виж още »

Сглобете коледна къщичка или украсете коледни сладки с комплект меденки от Sweet Dreams

Сладки мечти ще направи избраните от вас коледни меденки или глазираните части и карамелените шарени прозорци на коледната медена къщичка, а вие ще мо виж още »

Sweet Dreams разказва щастливата приказка за Хензел и Гретел

Празнична къщичка от бисквити вместо торта създава уникално настроение у малки и големи.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта