Регистрация

Хладилник за тузари – позлатен и с камъни Сваровски

01 Apr 2014   /   nina123   /   Видяна: 3077
Хладилник за тузари – позлатен и с камъни Сваровски

Луксозен хладилник краси кухнята с покритие от истинско злато и украса от кристали.

Красивата кухня е радост за сетивата на всяка домакиня, а едва ли има жена, която не би се насладила да спретне любимото си ястие в елегантна, перфектно обзаведена и модерна стая за готвене, в която се преплитат практичност, добър вкус и лукс. Но определено някои хора прекаляват с кичозността на обзавеждането си, което започва да крещи, не че стопанинът на домакинството е естет, а паралия.

Дали за подобен тип странни индивиди или пък за истински ценители, на пазара е един от най-скъпите хладилници в света. Той се казва Smeg gold retro и е направен в ретро стил. Външността му наподобява хладилниците от вагон-ресторантите на старите международни експресни влакове, в които са пътували само най-богатите. Оригиналната „осанка“ на шкаф, в който се прибира храна, за да се съхранява свежа е само една от чаровните и атрактивни черти на новия домакински електроуред.

Хладилникът е изцяло облицован със златно покритие. Създателите се шегуват, че би се вписал страхотно в кухня, където има позлатени орнаменти върху мебелите или дръжки от благородния метал. Тузарският блясък на луксозния „шкаф“ се допълва и от изписаното име на модела с истински камъни Сваровски, които обещават да хвърлят шарени отблясъци по ъглите на стаята и да отразяват светлината с чудати красиви цветове.

Ако вече имате нова мечта за следващия кухненски уред, с който да се сдобиете, то нека ви очароваме още малко. Хладилникът разполага с отделна  камера, а общият му обем е около 300 литра или колкото средноголемите му събратя, които безпроблемно вършат работа за тричленно семейство. В него има чекмеджета за плодове и зеленчуци, поставки за алкохолни напитки, няколко рафтчета, поставки за яйца и дребни шишета и дори секция за млечни продукти. Ще можете да се радвате още на ледарка и охладител за вода.

Златният хладилник струва 4500 евро, но нека цената не плаши, защото е с десет години гаранция, която включва и покритието, и камъните. Потребители във форум си споделят, че дори и обикновените хладилници достигат до такава цена, въпреки че визията им в никакъв случай не може да се похвали с подобно изящество, съчетаващо ретростил и невиждана красота.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Хладилник носи храна при повикване

Умен хладилник се движи из дома и носи храната на стопанина си. виж още »

Тако за $ 25 000 чака да го изядат

В най-скъпия мексикански сандвич има златни нишки и черен хайвер. виж още »

Картини от храна издават вкуса на известните

Любовта на Тръмп към парите грейва в зелени подправки, а Бионсе е сладка като шоколад. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта