Регистрация

Тридневна войнишка диета за екстремно отслабване с глад

27 Jun 2017   /   nina123   /   Видяна: 3939
Тридневна войнишка диета за екстремно отслабване с глад

Бърз режим за отслабване с три хранения на ден топи мазнините и извайва фигурата.

Това е модерна американска диета, която набира популярност от март 2017-а година. Нейната цел е бързото стапяне на някое и друго килце преди почивката. Тази диета не обещава да задържи постигнатото ново тегло за дълго време, но пък може да се повтаря многократно с почивка от четири дни между всяка тридневка, обясняват от канала top5_of_the-net, публикувал хранителния режим. Тогава щансът да видите на кантара изписани желаните килограми е много голям.

Създателите на диетата предупреждават, че не трябва да се спортува активно по време на оскъдния хранителен режим, защото е нисък на калории и може да изтощи организъм, отдаден на физическа активност. Ако сте свикнали да се движете всеки ден, то 30-минутна разходка е напълно достатъчна. Всяко друго усилие може да се окаже повече от необходимото.

Ден 1 - Закуска: 1 филийка пълнозърнест хляб, намазана с 2 ч.л. фъстъчено масло. Ако не го харесвате, можете да го замените със соево масло или масло от тиква. Ако пък прецените, че това количество ви е крайно недостатъчно, хапнете и половинка грейпфрут. Кафето на закуска е разрешено, но не трябва да му добавяте захар, сметана или каквото и да е друго. Пийте го чисто и се успокоявайте, че повечето диети го забраняват.

Ден 1 - Обяд: Още една филийка пълнозърнест хляб може да бъде сервирана на трапезата ви, към която да си отворите консерва риба тон и да изпиете чаша вода, зелен чай или кафе, като не слагате никакви добавки и подсладители в тях. Консервата може да бъде заменена с печена риба, която имате право да овкусите само с чесън, горчица или сол.

Ден 1 - Вечеря: Тя няма за цел да си легнете гладни. Войнишката диета приема, че човек трябва да е сит преди сън, затова тук ви очаква пържола от любимото ви месо – може да е червено, но не и много мазно. Като гарнитура към него имате право да си сервирате купичка варен зелен фасул, а ако сте свикнали и да хапвате десерт, направете го като изберете между половин банан или една малка ябълка. Това количество би трябвало да ви нахрани, а комбинацията от продукти – да ви засити сериозно и за дълго.

Ден 2 - Закуска: Започнете деня отново с филийка пълнозърнест хляб, към която добавете едно варено яйце. Можете да го посолите леко. Ако още усещате глад, изяжте половин банан и след това проявете воля да спрете да се храните докато дойде времето за обяда.

Ден 2 - Обяд: Изберете си кое харесвате повече – сирене котидж или чедър. След това си вземете 150 грама от избрания продукт и си го сервирайте в компанията на варено яйце, а по желание и няколко пълнозърнести неподсладени бисквити.

Ден 2 - Вечеря: И през втория ден вечерята е обилна и питателна. Изпечете си на скара или сух тиган две наденички и си ги поднесете с два сварени моркова и половин купичка сварени броколи, които пък можете леко да посолите при нужда. Ако още сте гладни, заситете се с половин банан. Изненадата е, че се разрешава и друг десерт в лицето на 100-тина грама сладолед.

Ден 3 - Закуска: В последния ден от вашата диета можете да започнете с хапването на 5 солени бисквити, резен чедър и малка ябълка. Чедърът може да бъде заменен по желание с резен шунка или 1 варено яйце. Солените бисквити пък се заместват добре от 3 оризови бисквитки. Вие си преценете кое най-много отговаря на вкуса ви. Разрешена е също чаша кафе или зелен чай без добавки.

Ден 3 – Обяд: Тук филийката пълнозърнест хляб не търпи смени. Принципно тя трябва да върви с 1 варено яйце, но ако ви е омръзнало, го заместете с 1 пилешко крилце или чаша мляко. Обядът в тази диета е оскъден, но ви остава още малко мъка, за да влезете във форма.

Ден 3 – Вечеря: Като за последно в оскъдни порции си хапнете половин купичка риба тон с половин банан и топка сладолед.

На другата сутрин стъпете на кантара и оценете чудото, което се е случило с теглото ви. Сега можете да преминете към по-нормално хранене и да започнете да спортувате. Ако съумеете да запазите количествата на порциите и просто да добавите още две междинни хранения за деня под формата на плодове, салата, фрешове или ядки, ще успеете да задържите постигнатите резултати с минимална добавка на спорт към ежедневието. Ако пък искате да свалите още килограми, починете от диетата 4 дни и я повторете пак. Екипът на kulinarno.bg ви пожелава успешно отслабване!

ПОДОБНИ СТАТИИ

Бързо прочистване с цитруси след празничния гуляй

Цитрусова детоксикация отмива килограми и отрови от тялото след обилното ядене по празниците.   виж още »

Тридневна строга диета със супички

Три дни хапване на супи регулира дейността на стомаха, изплаква излишни килца и прави корема плосък и стегнат.   виж още »

Диета със сандвичи за особени чревоугодници

Ако обичаш хамбургери, не си обречен да бъдеш дебел – ето няколко варианта, в които сандвичът не пречи на диетата.   виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта